http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf

Na het beluisteren van dit interview (video te zien hier onder volledig artikel)omtrent het huidige kabinetsbeleid, kan iemand mij uitleggen, waarom mij nog steeds een (schriftelijk) beroepsverbod wordt opgelegd? Zeker nu Wilders (PVV) per 23 juni 2011 is vrijgesproken en dus Rabbae, als beweerdelijk gelaedeerde lik op stuk kreeg–hij was een van de drie kamerleden, die de regering geboden afstand te nemen van hun voordracht van mij aan de Turkse regering als eerste kandidaat leraar Europese talen en cultuur aan een Imam-Hatib school wegens mijn vermeend ‘rechtsextremisme’. Het tot nu toe meest bevredigende antwoord kwam van Martin Bosma, Tweede Kamerlid voor de PVV:
“O, nee, een gewelddadig extremist wordt al zelden gerehabiliteerd, maar zeker geen SOFT RADICAAL zoals U!”

Tekst van mijn beroepsverbodpag1
tekst van mijn beroepsverbodpag2

Ook interessant is wat Maxime VERHAGEN nu zegt over ‘xenofobie’:
Maxime Verhagen: Zorgen over allochtonen ‘terecht’
dinsdag 28 juni 2011 14:52

Regeringspartij CDA zou meer moeten luisteren naar de zorgen van kiezers over immigranten en allochtonen. De vrees voor buitenlandse invloeden is ‘begrijpelijk’ en ‘terecht’.

Verhagen: Angst voor een veranderd Nederland is terecht

‘Het kabinet wil dat immigranten hun eigen inburgering regelen. Subsidies voor allochtonenclubs worden afgeschaft. Goed dat burgers worden aangesproken op eigen verantwoordelijkheid.’

Mooi, immigranten zijn voortaan gewone burgers
Dat zegt vicepremier Maxime Verhagen (CDA) dinsdagavond in een toespraak op een partijbijeenkomst. De tekst ervan is gelekt naar NRC Handelsblad.

Moskeeën
De CDA’er begrijpt de zorgen van veel Nederlanders over kerken die worden vervangen voor moskeeën, buitenlanders die zich niet aanpassen en allochtonen die banen krijgen terwijl autochtonen werkloos zijn.

‘Blijft mijn buurt wel mijn buurt als er weer een kerk wordt gesloten en er een moskee wordt gebouwd?’ verwoordt hij de zorgen die leven. ‘Waarom passen de nieuwkomers zich niet aan ons aan? Ze pikken toch niet de baan van mijn zoon in?’

Volgens de krant wijst Verhagen erop dat deze gedachten ‘ook door mijn eigen CDA’ lang zijn beschouwd als foutieve reactie op ‘de snelle veranderingen in de wereld’.

Voedingsbodem
‘We moeten die zorgen niet afdoen als onfatsoenlijk of stellen dat je dat niet mag vinden,’ zegt hij. ‘Het onbehagen moet ook het onbehagen zijn van een volkspartij als het CDA.’

Doet de partij dit niet, dan worden andere partijen ‘beloond met de ene verkiezingsoverwinning na de andere’. Verhagen benadrukt afstand te willen houden tot populisme, maar zegt niet blind te willen zijn ‘voor de voedingsbodem ervan’.

Door Jeroen Langelaar

De tekst van de verlengingen van mijn beroepsverbod vindt U onderaan onder ‘biography’ en de tekst van mijn beleidsnota ‘Centrumdemocratisch Beleid ter Bescherming van het Nederlands Staatsburgerschap’ 1985 onder ‘publications’

Advertisements