In een uiterst luchthartig VARA tv-program ‘Na vijf jaar’ , 3 jan 2012, heeft Minister Henk Kamp openhartig verklaard, dat we een moeilijke immigratie’ hebben ‘gehad’. De meeste immigranten doen het volgens hem goed, maar er zijn voor hem nog te veel groepen die zich niet willen inschikken in dee Nederlandse samenleving. Nou dat is dan wel een heel lichtvaardig oordeel vanwege de Regering. Ten eerste is de immigratie, waarvan de critici decennialang werden gemuilkorfd helemaal nog niet gestopt, met name niet door gezinshereniging. Ten tweede zou de eerste vraag niet moeten zijn hoe het met de immigranten gaat, maar hoe het met de eigen oorspronkelijke bevolking gaat na al die onbezonnen immigratie!

Voorts neemt de radicalisering van de islamisering juist toe. Dit is te wijten aan een bakfout van Nederland, zelf ontstaan door godsdienstwaan, dat na honderden jaren godsdienstoorlog is behept met het ‘verzuilingsmodel’, een sociologissch/politieke vertaalslag van polytheisme. Maar met een ongetemd monotheisme als de islam gaat dat niet werken. Nergens ter wereld ooit is het gelukt vreedzaam met de islam te leven, niet in India, niet in Indonesie, niet in de Arabische, Turkse, of Iraanse wereld. De islam kon alleen worden getemd door Soviet en Chinees communisme en zionistische suprematie.

Blijkbaar vindt de Nederlandse overheid nog steeds, dat ze haar bevolking moet blootstellen aan een dergelijke burgeroorlog. Ik heb dit in de jaren tachtig in Newsweek een ‘socio-culturele vivisectie’ genoemd’. Nederland als gidsland in de wereld, zo benadrukte Kamp wederom zijn visie op onze heilige voortrekkersrol.

Wie het politiele tv-programma ‘Opsporing verzocht’ bekijkt, weet, dat wat daar wordt gepresenteerd als (jeugd)criminaliteit, nooit via politie/justitie kan worden opgelost. Het is duidelijk een kwestie van etnisch revanchisme, niet louter verklaarbaar vanuit sociaal-economische achterstelling.

We zijn in oorlog en er dient militair te worden ingegrepen. De regering zou voor iedere overval met letsel door moslimjeugd en negroiden 10.000 dier volksgenoten moeten uitzetten. Dat heeft de hele wereld altijd zo gedaan.

Onze sociaal-democratie offert de eigen bevolking echter liever op, ter wille van een utopisch waanidee, de multiculturele samenleving. Toen die kon worden voorkomen, was Henk Kamp er even niet. Hij was onder meer bezig als Minister van Defensie oorlogen uit te voeren voor de USA. (Afghanistan, Pakistan, Irak). Daardoor gaan de moslims heus niet nog meer van ons houden.

Een continent, dat zijn industrie neerzet in een ander continent (China), oorlogen voor een ander continent (Amerika) voert en zijn bevolking vervangt door dat van een ander continent (Afrika), blijft als zelfstandig continent niet lang bestaan, met of zonder euro.

Volgens Kamp moet nu iedereen tegen eigen kosten verhuizen naar waar het werk is, op straffe van verlies van uitkering. Heeft hij onze visa voor China dan geregeld? Nee, hij heeft zelfs de kamerhuur en kinderopvang voor binnenlandse verhuizingen niet geregeld. Dat deet de DDR beter en humaner!

Hij is minister en ik ben en blijf de ‘extremist’ voor de Nederlandse samenleving. Hoe lang kijkt de bourgeoisie nog de andere kant uit? Hoe lang laten middenstanders zich afslachten in hun winkels, arbeiders zich uit hun banen verdrijven, leraren en artsen zich bespuwen?
Ik heb nog 2,5 jaar te gaan met ‘huisarrest’ in dit land, want mag door KAMP nog maar een mnd ipv 14 weken ‘s buitenlands. Wel behoud ik mijn beroepsverbod. Ik beid mijn tijd totdat ik het land en de EU voor goed kan verlaten.

O en Kamp wil ook iedereen met een uitkering tomaten laten plukken. Ook afgestudeerd geschiedkundigen (zie NCRV ‘Het Debat’, 25 maart 2012) .Misschien was het wel zo, dat als Kamp wat historisch bewuster was geweest die idiote oorlog in Afghanisatn niet was gaan voeren, dan had hij nu niet hoeven bezuinigen!

alfred vierling

Advertisements